Demi manfaat ILMU, kita Bertemu dan Bertamu...

Tuesday, June 1, 2010

Rahsia seorang Tokoh Guru dan dot dot dot...

Berita tentang ini hanya disiarkan dalam akhbar The Star semalam. Tidak satupun akhbar berbahasa Melayu yang menyiarkannya.

Komentar dari seorang penulis kolum di salah sebuah akhbar internet ini mencuri perhatian saya ..... yang menyebabkan saya termenung panjang....

3 comments:

Mohd Afendi said...

Kenyataan liar yg cukup memalukan dari seorang 'Tokoh Nilam'. Bagaimanakah perasaannya ketika mendedahkan rahsia kekuatannya itu? Apakah tidak ada rasa malu, diangkat sbg tumpuan umum hanya utk mengeluarkan testimoni yg cukup rendah darjatnya? Apakah beliau tidak terfikir implikasi kenyataannya itu terhadap anak2nya, murid2nya dan rakan2 sekerjanya? Apakah tiada rasa protes dari isihati seorang isteri? Kalau hubungan dalam bilik pun nak dihebahkan, saya rasa kita kena rujuk cikgu ni pada Dr Zahiruddin (our friend). Mungkin dia ni ada personality disorder...(sesuai dgn moto tinta pendita)

nur.najib said...

saya baca the star mmg terperanjat.tu pon nk citer ke?mcm gatal je

nur.najib said...

dan si istri pon menyokong perbuatan suaminya..haishh..adabul islamiyah...ilang tang mana la